Filmdocumentaire over het karateleven van Max Agerbeek.
Sensei
Amstelveen, 22 november 2011 - Max Agerbeek is al 40 jaar zowel karateleraar als procesmanager bij Tata Steel, voorheen de Hoogovens. Nu, ruim een jaar voor zijn pensionering, doet Max Agerbeek geen nachtdiensten meer. Met het geven van karatelessen gaat hij gewoon door.

Max Agerbeek heeft in de loop van jaren vele honderden kinderen, jongeren en volwassenen de kunst en het plezier van Shotokan karate bijgebracht. Shotokan is een populaire vorm van karate met veel oog voor traditie en technieken. Hij stond aan de basis van een tiental karateverenigingen in Noord-Holland. Tientallen leerlingen zijn inmiddels zelf leraar geworden, of kampioen. Alle scholen komen eens per jaar samen om te strijden om de Agerbeekcup.

De manier van lesgeven van Max Agerbeek stoelt op de ideeën van Gichin Funakoshi, grondlegger van Shotokan karate. Het gaat hierbij niet zo zeer om het winnen, maar om de ontwikkeling van het individu. Met zijn technisch inzicht, focus en bijzondere pedagogische aanpak heeft Max Agerbeek de sport op een hoger niveau helpen tillen.
Sensei - dvd mijndocumentaire is een nieuwe reeks filmdocumentaires over mensen met een levensverhaal dat anderen boeit en inspireert.

In SENSEI (Guy Price, 2011) vertelt Max Agerbeek over zijn visie op lesgeven in Shotokan karate. Hij gunt de kijker daarnaast een blik op zijn werkomgeving bij Tata Steel en toont zijn passie voor muziek.

Mijndocumentaire SENSEI op DVD (circa 25 minuten) is te bestellen door een e-mail te sturen aan guy@vanharteproducties.nl met daarin uw naam en adres en vooraf € 12,50 over te maken op bankrekening nummer 52.62.40.229 t.n.v. Van Harte videoproducties, onder vermelding van 'DVD Max Agerbeek'. Deze zal u dan per post worden toegezonden.

Voor meer informatie:
Guy Price - Van Harte videoproducties
Max Havelaarlaan 87
1183 LM Amstelveen

www.vanharteproducties.nl
www.mijndocumentaire.nl
+ 31 (0)6-11006230
guy@vanharteproducties.nl